40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes

Kérdése van? Hívjon minket! +36204684800

Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
33 690 Ft 
30 320 Ft

Nyári nagy ajándékcsomag

Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag
Nyári nagy ajándékcsomag

A szett tartalma: 
– Car Shampoo – Autósampon – 1000 ml
- Vitromat 1 : 100 - Nyári szélvédőmosó koncentrátum - 500 ml
– Glass Clean – Ablaktisztító – 500 ml
– Insect Clean – Rovareltávolító – 500 ml
– Riwax Rovareltávolító szivacs 2db
– Riwax mikroszálas kendő 2db 
– Riwax mosószivacs
- Riwax Vödör
– Szárítókendő kék HD – 40×35 cm
– Riwax Mikroszálas törölköző 1400 GSM – Szürke


 

 

Raktáron
10
33 690 Ft 
30 320 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 3 370 Ft
Részletek

Car Shampoo – Autósampon – 1000 ml egy festékbarát autósampon, kiemelkedő tisztító hatással. A magas szennyeződés felvevő tulajdonsága hatásosan megakadályozza a mosószivacsok és kefék elszennyeződését valamint töredezését.

Használata:
Használat előtt öblítse le tiszta vízzel a járművet. Keverjen el 1-1,5 dl Car Shampoot 10 liter vízzel. Alaposan tisztítsa meg a járművet mosószivaccsal vagy mosókesztyűvel, majd öblítse le tiszta vízzel.

 

Vitromat 1 : 100 – Nyári szélvédőmosó koncentrátum 500 ml egy erősen koncentrált nyári ablaktisztító (fagyálló nélkül) az autó ablakmosó rendszeréhez. Eltávolítja az olajat, zsírt, szilikont és rovarmaradványokat. Maximális tisztító hatás, csíkozás nélkül.

Használata:
Álló helyzetben és zárt kupakkal nyomjunk a flakon adagolójába a kívánt mennyiséget, majd keverjük el a hígítási aránynak megfelelő desztillált vízzel!

 

Glass Clean – Ablaktisztító – 500 ml csíkmentes és ragyogó fényt biztosít minden üvegfelületen. Könnyedén és megbízhatóan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint például a nikotint, a rovarmaradványokat, a gyantát, a zsírt és a ragasztómaradványokat.

Használata:
Permetezzen a tisztítani kívánt üvegfelületre, majd tisztítsa meg papírral vagy tiszta mikroszálas kendővel és törölje szárazra.

 

Az Insect Clean – Rovareltávolító – 500 ml feloldja a rovar, olaj, zsír és szilikonszennyeződéseket és autószélvédőn, hűtőrácson, fényszóróüvegen, bukósisakon stb. Gumi-, lakk- és műanyag alkatrészekkel kíméletes.

Használata:
Az Insect Clean 500 ml – Rovareltávolító anyagot 1-2 percig hagyjuk hatni. Szükség esetén használjunk nedves rovareltávolító szivacsot. Ezt követően vízzel öblítsük le.

 

A Riwax Rovareltávolító szivacsa a speciális összetételének köszönhetően a kíméletesen és karcmentesen távolítja el a rovarokat és szerves szennyeződéseket minden felületről anélkül, hogy károsítaná a fényezést, a króm, a plexi vagy a műanyag alkatrészeket. Az Insect Clean-nel való használata ajánlott.

Használata:
Permetezze az Insect Clean-t a tisztítandó felületre, hagyja hatni 2-3 percig, majd nedves rovareltávolító szivaccsal (Csz.: 03370-1) lazítsa meg a rovarokat. Ezután öblítse le vízzel a megtisztított területet.

 

mikroszálas kendő RX sötétkék többszöri mosás után sem veszít puhaságából, nedvszívó képességéből. A mikroszálas kendő RX sötétkék kíméli a legkényesebb felületet is. 100% frottír.

 

Riwax mosószivacs – kék – Piskóta: végre egy minőségi mosószivacs. A Riwax mosószivaccsal nem hibázhat. kíméli a legkényesebb felületeket is és kiképzésének köszönhetően magas folyadékfelvétellel rendelkezik, így a használatával gyorsabb az autómosás.

 

Riwax Vödör egy 10L-es kék vödör, amely fontos kelléke a profi járműápolásnak. Ülepítővel is kapható.

 

Szárítókendő kék HD egy speciális anyagú autószárító törlőkendő. Hasznos eszköz profi járműápoláshoz.
Mérete: 40 x 35 cm

 

A már jól ismert Riwax Mikroszálas törölköző 1400 GSM – Szürke rendkívül nedvszívó képeséggel rendelkező autós törölköző, amivel néhány mozdulattal karc nélkül szárazra törölheti járművét.


Méretei: 50×80 cm

Adatok
Gyártó
Riwax
Cikkszám
nyaripro
Tömeg
5,1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek