40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes

Kérdése van? Hívjon minket! +36204684800

Shampoo STE - Autómosó sampon - 5kg
Shampoo STE - Autómosó sampon - 5kg
13 690 Ft

Shampoo STE - Autómosó sampon - 5kg

A Shampoo STE - Autómosó sampon - 20Kg koncentrátum önszárító hatással, melynek használata jelentősen megkönnyíti a felület foltmentes szárazra törlését. Anyagösszetétele miatt a felület, mosás közben rendkívül csúszós , így kiküszöböli a szivaccsal okozott mikro karcolásokat. Hatékonyan távolítja el a lakkozásról a makacs szennyeződéseket.

 

 

Raktáron
13 690 Ft
Egységár: 2 738 Ft/kg
Részletek

A Shampoo STE - Autómosó sampon - 5kg koncentrátum önszárító hatással, melynek használata jelentősen megkönnyíti a felület foltmentes szárazra törlését. Anyagösszetétele miatt a felület, mosás közben rendkívül csúszós , így kiküszöböli a szivaccsal okozott mikro karcolásokat. Hatékonyan távolítja el a lakkozásról a makacs szennyeződéseket.

Használata:
1. Kézi mosás esetén: a jármű alapos öblítése után öntsön a mosóvödörbe 1-1,5dl Shampoo STE -t, majd engedje fel vízzel. Tiszta mosószivacs segítségével távolítsa el a szennyeződéseket. Öblítse le a kezelt felületet. Ne hagyja a szert a felületre száradni.

2. Habosító eszközzel való használat esetén:
- 1L-es magasnyomású tisztítógépre szerelt fej habosító tartályába tegyen 2dl Shampoo STE -t majd öntse fel vízzel és állítsa be az adagolószelepet.
- 25L-es levegőnyomásos habosító tartályába tegyen 8-10dl Shampoo STE -t

Vigye fel a szert, és hagyja 5-6 percig hatni, majd dolgozza el a felületeten. Ezt követően alaposan öblítse le nagynyomású vízzel (ioncserélt vizet javaslunk). Ne hagyja a szert a felületre száradni.

Adatok
Gyártó
Riwax
Cikkszám
02190-6
Tömeg
5,35 kg/db
Egyéb jellemzők
PH érték szobahőmérsékleten (20°):  2,5


Kiegészítő termékek
Hasonló termékek